CIBUS restoranas

CIBUS restoranas – tai kitokio maisto politika: neskubant, mėgaujantis ne kiekybe, o kokybe. Iš lotynų kalbos išvertus cibus – maistas. Ne veltui jau Hipokratas sakė, jog „maistas turi būti Jūsų vaistas“.

Tai nauja gastronomijos politika, šiuolaikiški skonio niuansai, atsakingas požiūris į sveiką maistą, įdomūs bei kūrybiški patiekalai. Pačių išrankiausių klientų lauks jauki salė, elegantiškos staltiesės ir du specialūs meniu. Jie bus iš esmės skirtingi tiek savo pateikimu, tiek skonio koncepcija, tačiau abu juos vienys SPA VILNIUS virėjų komandos profesionalumas ir atidus jų dėmesys ingredientų kilmei bei kokybei.

CIBUS restoranas dirba:
VII - IV 13.00 - 23.00
V – VI 13.00 - 24.00

19.00 penktadieniais vyksta degustacinės vakarienės.

Informacija apie meniu ir staliukų rezervacija pas restorano administratorių iki 15.00

CIBUS restorane aprangos kodas – elegantiška laisvalaikio apranga.

Vietų skaičius ribotas.