Vakarienė CIBUS

 CIBUS restorane Jums pasiūlysime dviejų rūšių vakarienės meniu:

TERITORIJA IR TRADICIJOS patiekalai – tai SPA VILNIUS virtuvės klasika, kurią per dešimtį veiklos metų ištobulino šefė Marijona Kavaliauskienė. Patiekalų gamybai ji naudoja unikalius Dzūkijos, kitų Lietuvos regionų ūkininkų produktus. Pastebėjote? Mes rašome produktų kilmę, ūkinininkų vardus ir pavardes, vietovardžius taip, kaip siūlo pasaulinis lėto maisto gastronomijos judėjimas SLOW FOOD. Daržovės, mėsa, sūriai, kurių kilmę mes deklaruojame – tai autentiška kokybės bei gero skonio garantija.

TERITORIJA IR TRADICIJOS dvelkia gerais lietuviškais aromatais, ji kažkam galbūt sužadins prisiminimus apie vadinamą „smetonišką“ virtuvę, kuri anaiptol nestokoja šiuolaikiškos elegancijos. Šiaip ar taip, šio meniu patiekalai yra gana griežtai porcionuojami. Mes norime, kad po vakarienės jūs jaustumėtės sotūs ir tuo pat metu lengvi.

VIDURŽEMIO JŪROS LINK nerasite patiekalų, kuriuose būtų sviesto ir grietinės. Šiame valgiaraštyje viešpatauja tyras alyvuogių aliejus, sezono daržovės, jūros gėrybės. Jį rinksis tie, kurie vertina Viduržemio jūros virtuvę. Unikalų mitybos būdą UNESCO pripažino nematerialiuoju pasaulio kultūros paveldu, o Viduržemio jūros dieta visiems žinoma kaip skanus būdas sveikai gyventi. Šį meniu drauge su SPA VILNIUS virtuvės kolektyvu ruošė šefas iš Romos Simone De Santis. Galbūt formomis iš bronzos pagaminti makaronai jums pasirodys kietoki, tačiau būtent tokio paruošimo reikalauja itališkos sveikos virtuvės tradicijos.

VIDURŽEMIO JŪROS LINK patiekalai gaminami naudojant išskirtinės kokybės tyrą alyvuogių aliejų. Mėsa ir žuvys kepami ant griliaus, vos kelias minutes, be sunkių padažų ir garnyrų, pašlakstyti citrina ir alyvuogių aliejumi. Antruosius patiekalus lydi maža lėkštė gaivių žaliųjų lapų salotų. Desertai – iš šviežių vaisių ir uogų ir SPA VILNIUS pačių gamintų ledų.

Jūsų patogumui siūlome ir vegetarišką meniu, dėl kurio prašome kreiptis į administratorių.

CIBUS restorane aprangos kodas – elegantiška laisvalaikio apranga.

Gyvenantiems viešbutyje svečiams CIBUS vakarienė 16 €

Negyvenantiems viešbutyje svečiams  CIBUS vakarienė 19 €

Užsisakius maitinimą švediškame stale, vakarienę galite pasikeisti už 4 € priemoką parai.

Vietų skaičius ribotas.

CIBUS vakarienė:
I – VII nuo 18:00 iki 21:00 val.

CIBUS vakarienės meniu:
2017 01 02-01 08
2017 01 09-01 15
2017 01 16-01 22
2017 01 23-01 29
2017 01 30-02 05
2017 02 06-02 12
2017 02 13-02 19
2017 02 20-02 26