Restoranas MIŠKE
Restoranas MIŠKE – šeimoms ir istorijoms
MIŠKE – tai vardas, kuris nesitaria garsiai. Jis – tarsi kvapas, lėtai išnyrantis iš samanų, tarsi šviesa, prasiskverbianti tarp kamienų. SPA VILNIUS restoranas atsinaujino tyliai – iš lėto, iš vidaus. Sustiprėjo kryptis, įsigilėjo skonis, dar labiau įsišaknijome vietoje, kurioje viskas prasideda – Anykščių šilelyje.
Meniu čia – pasivaikščiojimas per miško sluoksnius. Vieni patiekalai lengvi, kaip rasos lašas ant uogos. Kiti – gilūs ir sodrūs, lyg žemės kvapas po lietaus. Naudojame tai, kas gyva – kadagius, krapų ir bazilikų aliejus, lazdynų riešutus, kiškio kopūstus, miškų grybus, laukinius žalumynus, raugintas daržoves.
Svarbiausia – skonis, kuris tyliai kviečia smalsauti, pajusti, pažinti. Tarsi miško dvelksmas – nepaaiškinamas, bet artimas. Kiekvienas patiekalas – tai mažas atradimas. Kartais – pažįstamas iš vaikystės, kartais – naujas, netikėtas, bet kažkuo savas.
MIŠKE kviečia tuos, kurie keliauja kartu – šeimas, draugus, kelias kartas ar tik vieną tylų svečią. Čia susitinka pokalbiai, prisiminimai ir nauji atradimai. Iš šios buvimo formos gimė šūkis – „Šeimoms ir istorijoms“ – nes svarbiausia yra dalintis laiku, skoniu ir tyla.
Kai kurie patiekalai skirti dalintis – jie gimsta ne lėkštėje, o tarp žmonių. Jie kviečia neskubėti. Būti kartu. Klausytis.
Šis restoranas – ne tik apie maistą. Jis apie tylą tarp žodžių. Apie laiką, kuris leidžiasi lėtai, kaip vakaro migla. Apie buvimą, kuris nekviečia garsiai, bet jaučiamas.
Kai lauke atvėsta oras, MIŠKE šyla nuo gyvos muzikos. Savaitgaliais čia skamba švelnūs, gyvi garsai – tarsi vėjas šakose. Tarsi balsas, kuris nekalba per daug, bet palieka pojūtį.
Restorano MIŠKE darbo laikas:
I–V 12.30–23.00 (virtuvės darbo laikas iki 22 valandos)
VI–VII 13.00–23.00 (virtuvės darbo laikas iki 22 valandos)
Restorano MIŠKE salė „Eglė“
Restorano salė „Eglė“ puikiai tinka privatiems vakarams, gimtadienių ir kitų švenčių šventimui.
SPA VILNIUS Anykščiai restorane MIŠKE kviečiame mėgautis gastronomijos perlais bei kurti asmeninių švenčių, gimtadienių ar privačių vakarų istorijas renginių ir švenčių salėje „Eglė .
Čia, Anykščių šilelio apsupty, iki 30 asmenų talpinančioje salėje Jus pasitiks išskirtinio skonio patiekalai, šiltas aptarnavimas ir jauki aplinka, skatinanti norą būti, kurti ir bendrauti.
Švediško stalo pusryčiai
SPA VILNIUS Anykščiai švediško stalo pusryčiai garsėja puikiu, subtilaus skonio bei sveikos mitybos principu ruoštu meniu. Čia gausybė gardžių užkandžių, daržovių, salotų ir vaisių, patiekalai ruošiami iš šviežiausių ingredientų, kas palieka neužmirštamą, bet kartu ir savitą skonių istoriją.
Švediško stalo pusryčių metu SPA VILNIUS Anykščiai restorano MIŠKE svečiai visuomet dieną gali pradėti gardžia kiaušiniene ar omletu, paruoštu pagal kiekvieno skonį ir mėgstamais ingredientais, pasimėgauti tirpstančiais burnoje, ką tik iškeptais blyneliais bei užsisakyti šviežiai spaustų vaisių ar daržovių sulčių.
Sėkmingos dienos istorija prasideda nuo sveikų ir sočių pusryčių, kurie užtikrins energiją ir gerą savijautą visą dieną.
Švediško stalo pusryčiai:
I-V 8.00–10.30, VI-VII 8.00–11.00
Grilio burtai vasaros terasoje MIŠKE (šiltuoju laikotarpiu)
Šiltuoju metų laiku kviečiame į vasaros terasą MIŠKE, kur, Jūsų Poilsenybe, nepamirštamoms istorijoms prieskonių suteiks ranka paliečiama nuo miško dvelkianti gaiva ir ramybė.
Anykščių šilelio apsuptoje vasaros terasoje MIŠKE šiltuoju metų laiku galima ne tik mėgautis išskirtinio skonio patiekalais, bet ir nuo miško dvelkiančia ramybe. Jei kolekcionuojate saulėlydžius – pasidžiaukite besileidžiančios saulės spindulių ir pušynų teikiama ramybe, o jei naujus skonius – leiskite mūsų virtuvės burtininkams Jus nustebinti.
Kviečiame pasirinkti patiekalus iš mūsų meniu arba pasimėgauti kasdien vis naujais grill skoniais.
Mėgaukitės vasarišku oru ramybe ir romantika dvelkiančioje restorano MIŠKE terasoje ir atraskite vasariškų grilio burtų skonius. Leiskite grilio burtams Jus nustebinti ir pradėkite savo vasarišką skonių kelionę...
Daugiau apie Grilio dienas sužinokite telefonu +370 685 51990
Ekologinis daržas
SPA VILNIUS didelį dėmesį skiria sanitas per cibus – sveikatai per maistą. Dėl to ypatingai rūpinamės, kad patiekalai būtų gaminami iš sezoninių, šviežių bei lengvai pasiekiamų produktų.
O kas gali būti lengviau pasiekiama už SPA VILNIUS teritorijoje esantį kolektyvo bendromis jėgomis prižiūrimą darželį, kuriame užaugintos gėrybės pasiekia Jūsų stalą išlaikę aukščiausią maistinę vertę ir skonį. Po atviru dangumi ornamentiniu stiliumi įrengtas darželis – inovatyvus mūsų daržininkės ir virtuvės kolektyvo projektas, užtikrinantis sezoninių produktų aukščiausią kokybę bei ekologiškumą. Restoranui skirtame ekologiniame darželyje auginami begalė prieskoninių augalų, įvairiausi žalumynai ir salotos, netgi daržovės – virtuvės kolektyvas nekantriai laukia šiuometinio cukinijų, moliūgų, morkų, agurkų ir kitų daržovių derliaus.
Pasirodžius pirmiesiems saulės spinduliams, greta esančiame šiltnamyje išdygo žolelės, salotos, ridikėliai, o aplankius vasaros kaitrai, jame pradės raudonuoti įvairių rūšių pomidorai.
Dvaro sodą primenančią kompoziciją puošia ir vasarop pražysiantys uogų krūmeliai bei vaismedžiai: braškės, šilauogės, obelys, kriaušės, slyvos, trešnės, vyšnios ir serbentai. Visa ši floristinė įvairovė ne tik spalvomis džiugins akis, vilios svaiginančiais kvapais, bet, visų džiaugsmui, ir taip neįprastiems ir gardiems patiekalams suteiks dar daugiau savitumo ir subtilesnio skonio.