Pasinerkite į kulinarinių atradimų vakarą ir pasimėgaukite autentiškais Italijos skoniais su Jurgita bei Pauliumi Jurkevičiais. Šis išskirtinis renginys žada svaiginančią kelionę į Italijos virtuvės širdį kerinčioje SPA VILNIUS Druskininkai Žiemos sodo aplinkoje.
Elegancijos meistriškumo kursas: „Aceto Tradizionale di Modena“, Italijos skysto aukso, degustavimo meno. Atskleiskite jo turtingo skonio paslaptis ir sudėtingas jo vertinimo technikas.
Romos skonis: Sužinokite, kaip subtiliai subalansuoti skonius su Romos artišokų ir jūros gėrybių tartaru - patiekalu, kuriame atsiskleidžia Viduržemio jūros esmė.
Pagrindinis traukos objektas: Karališkieji baklažanai „Parmigiana“: pasimėgaukite klasikiniu Neapolio patiekalu - karališkaisiais baklažanais „Parmigiana“. Tai ne šiaip sau parmidžana - tai karališka puota, praturtinta mocarela, baklažanais, langustinais ir tigrinėmis krevetėmis, kiekviename kąsnyje siūlanti skonių simfoniją.
Saldi išvada: Pavasario įkvėptas itališkas „Mimozos“ tortas. Šis lengvas ir lengvas desertas savo saldžiu ir švelniu skoniu žada nukelti jus į žydinčius Italijos kraštovaizdžius.