Švediškas stalas

Garsėja puikiu meniu, savitais, subtilaus skonio, tik šviežiai ruošiamais sveikos mitybos patiekalais, plačiu užkandžių ir valgių pasirinkimu bei gausybe šviežių daržovių, salotų, vaisių. Virėjai dažnai pasiūlo svečiams paskanauti tradicinių gardžių vietos patiekalų, paruoštų su miško uogomis ar grybais – voveraitėmis, baravykais. Tradicinių švenčių dienomis meniu papildo daugybė išradingų, ypatingo skonio šventinių dzūkų valgių bei kepinių. Valgio metu svečiams visuomet siūlomos SPA VILNIUS kepėjų šviežiai iškeptos originalių receptų bandelės, duona, saldumynai, sausainiai.

Nauja SPA VILNIUS sveikuoliškų desertų koncepcija jau Švediško stalo meniu!

Pusryčiams ir pietums - gausus vaisių stalas, o vakarienei - sveikuoliški desertai pagaminti SPA VILNIUS Druskininkai konditerijoje.

Sveikesni desertai gaminami patyrusių SPA VILNIUS konditerių. Jų gamybai nenaudojame hidrintų riebalų, pagal galimybes ribojame miltus ar pasirenkame sveikesnes jų alternatyvas, saldumą kuriame džiovintais ir šviežiais vaisiais, uogomis. Maksimalus dėmesys sezoniškumui - pusryčiams žalieji kokteiliai iš mūsų pačių surinktų dilgėlių, garšvų. Norintiems pasimėgauti šiuo tuo riebesniu siūlome įprastus desertus, kuriuos galima įsigyti restorane.

Pusryčiai
gegužė-rugsėjis 7:30 – 10:00 (savaitgaliais 7:30 – 10:30)
spalis-balandis 8:00 – 10:00 (savaitgaliais 7:30 – 10:30)
Pietūs
13:00 – 15:00
Vakarienė
18:00 – 20:00 (penktadieniais ir šeštadieniais 18:00 - 21:00)

Pietūs arba vakarienė 13 €
Pietūs ir vakarienė 20 €
Švediškos vakarienės aprangos kodas – elegantiška laisvalaikio apranga.

Penktadieniais švediško stalo vakarienės metu - teminis meniu. Kviečiame paragauti išskirtinių įvairių Europos regionų, tokių kaip Ispanija, Italija, Prancūzija, Graikija ir, žinoma, Lietuva, patiekalų.