Teminės vakarienės

Penktadieniais švediško stalo vakarienės metu - teminis meniu. Kviečiame paragauti išskirtinių įvairių Europos regionų, tokių kaip Ispanija, Italija, Prancūzija, Graikija ir, žinoma, Lietuva, patiekalų.

Ispanijos dieną galėsite paskanauti Gaspačio sriubos, spalvingosios paelijos su jūros gėrybėmis, pyrago su žemės riešutų sviestu ir karamelizuotais bananais.

Italijos dieną - itališkos sriubos su mėsos kukuliais ir focaccia duona, klasikinės itališkos lazanijos, toskanietiškos picos, biskočių.

Prancūzijos dieną – prancūziškos svogūnų sriubos, prancūziško kišo su vištiena ir grybais, prancūziško bulvių apkepo, paryžietiško flano, florentinų.

Graikijos dieną - šaltos graikiškos sriubos, baklažanų suktinukų su ryžių įdaru, graikiško bulvių užkandžio su jautiena, kavos kisieliaus, salotų su graikiška feta, baltos migdolų nugos.

Lietuvos dieną - cepelinų su mėsa, bulvinį plokštainį su spirgučiais, kiaulienos nugarinę su voveraitėmis, dilgėlių sriubą su perlinėmis kruopomis ir grybais, keptą varškės sūrį su medumi, namine juoda duona ir duonos gira, senovinį medaus pyragą.

Tikslus vakarienės meniu - SPA VILNIUS restorane.

Teminių vakarienių datas rasite čia.